Team

Wij zijn een team van enthousiaste en professionele adviseurs. Gericht op resultaat met een kundige, pragmatische en frisse blik. De kern van het Corporeal team bestaat uit een groep van professionals in vaste dienst, aangevuld met een flexibele schil met samenwerkingspartners. Dirk Jan en Onno zijn de eigenaren van Corporeal.

Wij geven BIM en LEAN trainingen en helpen organisaties met hun BIM en LEAN transformaties. Wij geloven dat BIM, LEAN en organiseren op basis van Commitment elkaar versterken. Door deze drie succesfactoren niet los van elkaar te zien, maar juist te combineren, ontstaat er een integrale totaalaanpak die wij enBLOC noemen. Zo maken we organisaties klaar voor de uitdagingen van nu en de toekomst.

BIM helpt bij het beschikbaar maken van meer en betere kwaliteit vastgoedinformatie. Als aanvulling hierop geeft LEAN juist invulling aan slimmer samenwerking over afdelingen en disciplines heen. Voor beiden geldt dat het proces zo goed functioneert als de mensen die het uitvoeren. Daarom besteden wij volop aandacht aan de menselijke kant en richten wij ons ook op teamontwikkeling in onze trainingen en trajecten.

ADVISEUR
BIM • LEAN • COMMITMENT

ONNO SPEUR is een bouwkundige en krachtige beelddenker. In de rol van beschouwer ziet Onno mogelijkheden, waar een ander ze niet één, twee, drie ziet. Door het beelddenkend vermogen ziet Onno snel connecties en overziet hij de opties en mogelijkheden om tot een goed oordeel en conclusie te komen. Onno heeft van nature de gave om bij mensen het juiste gevoel naar boven te krijgen. Dat doet hij onder meer door te spiegelen en middels bewustwording van de situatie. Daardoor wordt duidelijk wat men werkelijk nodig heeft. Zijn kennis van techniek en innovaties gebruikt Onno om ingewikkelde materie in heldere taal uit te leggen aan de klant, team of andere betrokkenen.

 
 
‘Mogelijkheden zien, waar anderen ze niet één, twee, drie zien.’
 
+316 520 034 99 • onno.speur@corporeal.nl

ADVISEUR
BIM • LEAN • COMMITMENT

DIRK JAN KROON is een bevlogen leider met lef, optimisme en energie. Zijn drijfveren en sterke punten zijn drieledig. Het opstellen en concretiseren van tactisch beleid. Het gezamenlijk realiseren van ogenschijnlijk onmogelijke opgaven. En het werken aan vernieuwing. Het enthousiasme en betrokkenheid van Dirk Jan werken aanstekelijk en stimuleert beweging in een organisatie en team. Met Dirk Jan ervaren opdrachtgevers dat er wordt gewerkt, geleerd én gelachen. Dat betekent dat de organisatie en de betrokken mensen aan de slag gaan door zelf betekenisvol werk te realiseren.

 
‘Gezamenlijk ogenschijnlijk onmogelijke opgaven realiseren.’
 
+316 833 953 08 • dirkjan.kroon@corporeal.nl

ADVISEUR
BIM • LEAN • COMMITMENT

RUUD VAN DER STAR  is een ruimdenkende, creatieve visionair en een bron van inspiratie. Zijn manier van werken komt in de kern neer op: het laten ervaren van de toegevoegde waarde van BIM en LEAN. Hierdoor is het ontwikkelen, voorbereiden en bouwen van vastgoedprojecten met hem een feest. Vanaf 2012 is Ruud begonnen met het realiseren van vastgoedprojecten in BIM. Zijn passie rondom BIM en LEAN is ontwikkeld tot een adviesrol, die hij met veel enthousiasme vervult. Ruud neemt graag de regie en zet anderen in hun kracht om te komen tot de ultieme teamprestatie. Met zijn ervaring in de lokale politiek is Ruud in staat om de belangen vanuit verschillende perspectieven in kaart te brengen en zorgvuldig af te wegen om vervolgens tot een goed besluit te komen.

 
 
‘Ontwikkelen, voorbereiden en bouwen van vastgoedprojecten is een feest.’
 
+316 483 338 84 • ruud.vanderstar@corporeal.nl

ADVISEUR
BIM • LEAN • COMMITMENT

SJOERD BEUN is analytisch, enthousiast en barst van de ervaring in de corporatiesector. Hij is een kritische denker met verstand van zaken. Hij werkt graag – en met passie – aan oplossingen op het gebied van Datakwaliteit en Procesoptimalisatie. En natuurlijk hebben BIM en LEAN ook zijn interesse. Vanaf januari 2021 zit Sjoerd in het team van Corporeal. Sjoerd is gelijk aan de slag gegaan bij onze opdrachtgever Woningstichting Rochdale. Deze mooie en uitdagende opdracht gaat – kort gezegd – over veranderen en weerstand in het verbeteren van datakwaliteit en processen. Hij is hier onderdeel van het Datateam.

 
‘Passie voor datakwaliteit en procesoptimalisatie’
 
sjoerd.beun@corporeal.nl
 

ADVISEUR
BIM • LEAN • COMMITMENT

PACO DE MULDER is een sociale, enthousiaste en oplossingsgerichte BIM implementatie-adviseur. Hij is creatief, analytisch, leergierig, eerlijk en flexibel. Door zijn werkervaring is hij erg bekwaam in het vervullen van het scharnierpunt tussen visie, strategie en uitvoering. Paco werkt hard aan een goed resultaat. Daarbij is het zijn doel om alle betrokken mensen in de organisatie mee te nemen. Verandermanagement zit in zijn genen. Daardoor kijkt hij verder dan alleen de technische aspecten en kan hij de voordelen en mogelijkheden van BIM helder uitleggen. Door deze vaardigheden is Paco niet alleen een goede BIM implementatie-adviseur, maar ook een goede BIM implementatiemanager.

 

‘Op zorgvuldige wijze communiceren en iedereen aangesloten houden.’
 
+316 434 954 32 • paco.demulder@corporeal.nl

SPECIALIST VASTGOEDDATA

HASIB RANA is een hoog energieke doener en heeft een HBO opleiding in bouwkunde en bouwtechnische bedrijfskunde. Sinds 2014 adviseert Hasib op het gebied van onderzoek, vastgoed en data. In de afgelopen jaren heeft hij al menig dataproject uitgevoerd voor verschillende woningcorporaties. Met zijn unieke persoonlijkheid en inlevingsvermogen weet hij elke keer weer op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Geen 13 in een dozijn dus. Dat maakt Hasib tot een inspirerend mens, die zowel binnen als buiten de werkvloer zijn specialiteiten weet in te zetten. Elke keer weer!

 
hasib.rana@corporeal.nl

MARKETEER

PETER HOOGEWEG  is een eigenzinnige marketeer. Hij verwerkt onder meer strategische en psychologische inzichten in zijn werk als schrijver van columns, (website)teksten en berichten op sociale media. Regelmatig kijkt Peter mee ‘in de keuken van Corporeal’ en adviseert hij over strategische kwesties en/of schrijft hij mee aan plannen en visies. De jarenlange werkervaring als adviseur op de afdeling strategie bij een woningcorporatie helpt hem daarbij. Sinds 2012 is Peter werkzaam als freelancer en werkt hij met veel plezier mee aan het succes én de groei van Corporeal.

peter.hoogeweg@corporeal.nl

TALENT
BIM • LEAN • COMMITMENT

THOMAS BROOS werkt sinds februari 2019 bij Corporeal. Dit doet hij via het Building Heroes trainee-programma. Thomas combineert een ontwerpende houding met wetenschappelijke nieuwsgierigheid. Deze vinden hun basis in zijn opleiding Architectuur aan de TU Delft. Via het trainee programma is hij werkzaam geweest bij Van Wijnen Harderwijk als BIM-regisseur en bij Lokhorst Bouw en Ontwikkeling als Virtueel Bouwer. Met veel geduld, persoonlijke aandacht en een open houding heeft hij daar vele collega’s al verder weten te helpen in hun transitie naar BIM. Door van hen te leren wat de uitdagingen van vandaag zijn, is Thomas breed inzetbaar. Van timmerman tot directie, van contractvorming en kwaliteitsmanagement tot datacontrole en parametrisch modelleren.

 

‘Geduld, persoonlijke aandacht en een open houding.’
 
+316 153 005 42 • thomas.broos@corporeal.nl
 

TALENT
BIM • LEAN • COMMITMENT

VEERLE VAN ES is begin 2021 gestart bij Corporeal. Veerle is ons nieuwe en aanstormend talent. Ze is enthousiast, praktisch ingesteld en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. Na haar studie aan de TU Delft is Veerle begonnen aan de Construction University van Building Heroes Nederland. Een multi-company traineeship van drie jaar. Elk jaar wordt een andere functie uitgevoerd bij een andere organisatie. Veerle was eerder werkzaam bij Visser & Smit Bouw en Heembouw in de functie van werkvoorbereider. En vanaf januari 2021 komt ze bij Corporeal werken. Hier wil ze onder meer haar kennis verbreden wat betreft BIM en LEAN.

veerle.vanes@corporeal.nl

Heereweg 348 • 2161 CC • Lisse
Onno Speur +316 520 034 99 • Dirk Jan Kroon +316 833 953 08 • Ruud van der Star +316 48 333 884
info@corporeal.nl

Advies

Implementatie

Training

 

Volg ons:

  

Open chat
1
Hoi, dit is Dirk Jan, kunnen we jou ergens mee helpen?
Powered by