Online ondersteuning en training

Online ondersteuning en trainingen

Met name de crisis, veroorzaakt door Covid-19, heeft ertoe geleidt dat we (versneld) onze trainingen (BIM basis, Solibri en Navisworks) ook online aanbieden. Dankzij het gebruik van Office365 en de tools binnen dit platform (zoals teams) kunnen we iedereen op afstand ondersteunen.

Hoe werkt het?

Eenvoudig en snel 1-op-1 training en ondersteuning, dat krijg je van ons. Reserveer jouw training onderaan deze pagina in onze reserveringsmodule of ga naar deze pagina. Je ontvangt dan 15 min voor de training de gegevens waarop je met je computer of laptop via internet de verbinding kan maken. Je komt dan in contact met onze trainer. Via ‘beeldscherm delen’ kan de trainer op jouw scherm meekijken en de uitleg geven, als of de trainer naast je zit.

Dus de stappen op een rij:

  1. Selecteer jouw training of ondersteuning
  2. Kies je (evt trainer) datum en tijdstip
  3. Contactgegevens invullen
  4. Klik op ‘Reserveer’

Wil je liever bellen voor het maken van een afspraak, dat kan natuurlijk ook. Of stuur ons een whatsapp bericht. Dan nemen wij contact met jou op.

Contact momenten

Het grote voordeel van dit online leren met onze persoonlijke begeleiding is dat je zelf het tempo kunt bepalen. Het aantal contact momenten hangt daarvan af. Heb je een hoge snapsnelheid, dan zul je ervaren dat je minder lessen nodig hebt om een module succesvol af te ronden. Is de materie nieuw en onwennig, dan kun je meer lessen volgen om het gewenste niveau te halen. Wij zullen er alles aan doen voor jou om je module met plezier en gewenst resultaat af te sluiten. Hiernaast staat een tabel waarin een indicatie gegeven staat van het aantal (netto) uren wat benodigd is om betreffende niveau te behalen. Je reserveert een contact moment, waarbij het contactmoment voor Solibri en Navisworks 2 uur bedraagt, waarvan 1 uur intensieve trainingsduur betreft.

Heereweg 348 • 2161 CC • Lisse
Onno Speur +316 520 034 99 • Dirk Jan Kroon +316 833 953 08 • Ruud van der Star +316 48 333 884
info@corporeal.nl

Advies

Implementatie

Training

 

Volg ons:

  

Open chat
1
Hoi, dit is Dirk Jan, kunnen we jou ergens mee helpen?
Powered by