BIM-projectmanagement betekent in de kern: verantwoording nemen. In de eerste plaats door de opdrachtgever door een goed doordachte opdracht uit te zetten. Want een probleem is (bijna) altijd te herleiden naar de opdracht. De Masterclass Projectmanagement en BIM, ontwikkeld door Corporeal, geeft praktische handvatten en een aantal instrumenten om een BIM-project tot een groot succes te maken.

“We doen dat al jaren zo”, is veel gehoord. Dus worden projecten op eenzelfde manier aangepakt. Ook BIM-projecten worden vaak aangepakt alsof het een standaardproject is. En halverwege het project is iedereen verbaasd over de tegenvallende resultaten. Er wordt gewezen. Opdrachtgevers verzuchten: “Dit probleem had ik vroeger niet.”. En dat is echt – excusez le mot – bullshit. Althans, dat vinden wij van Corporeal. Een BIM-project vraagt namelijk om een serieus andere aanpak. En om een andere basishouding.

In de masterclass Projectmanagement en BIM leer je hoe en ga jij zelf aan de slag. We laten je in explosief tempo ervaren wat de essentie is van goed BIM-projectmanagement, wat daarvoor nodig is en vooral hoe jij dit kunt organiseren. Daarbij krijg je drie succesvolle instrumenten van Corporeal, die noodzakelijk zijn voor perfect BIM-projectmanagement. Na deze masterclass doe je het morgen al anders. Met meer plezier en met veel betere resultaten. Het geheim van de smid: omdat het project vanaf de basis al goed in elkaar steekt.

Deze Masterclass vindt plaats op 2 oktober op de BIM Onderwijsdag in Utrecht en is compleet uitverkocht. Maar geen probleem, want wil je meer weten over onze diensten, aanpak en masterclass? Neem contact op met Dirk Jan Kroon, Onno Speur en/of Ruud van der Star. We verzorgen graag een Masterclass bij jou op kantoor.

Open chat
1
Hoi, dit is Dirk Jan, kunnen we jou ergens mee helpen?
Powered by