Advies

Ons advies is erop gericht om zo snel mogelijk succesvol met BIM te gaan werken in jouw eigen organisatie. Met jouw eigen werknemers en met behulp van jouw eigen systemen, hardware en software.

Samengevat ziet het adviestraject er als volgt uit. Samen brengen we de huidige situatie en de gewenste situatie in kaart. We bepalen welke aanpak – bedrijfsmatig en gedragsmatig – nodig is om die gewenste situatie te bereiken. De gewenste situatie bestaat eruit, dat de organisatie met haar eigen werknemers succesvol met BIM werkt. Daarbij wordt aansluiting gezocht met de processen en systemen, waar de organisatie al mee werkt. 

We inventariseren de huidige situatie en beschrijven de gewenste situatie. Dat proces van huidige situatie naar gewenste situatie begeleiden we in de vorm van advies en het opstellen van de benodigde documenten. 

Documenten die we samen gaan maken, zijn bijvoorbeeld: de visie op BIM, de doelstellingen en ambities van de organisatie op het gebied van BIM, het beschrijven van de business case, het opstellen van een leidraad of protocollen, en het schrijven en uitwerken van het Plan van Aanpak. Onze brede kennis, frisse blik en ervaring bij diverse opdrachtgevers helpen de organisatie met het succesvol doorlopen van dit proces. 

Neem voor meer informatie over onze adviesdiensten contact met ons op.

Heereweg 348 • 2161 CC • Lisse
Onno Speur +316 520 034 99 • Dirk Jan Kroon +316 833 953 08 • Ruud van der Star +316 48 333 884
info@corporeal.nl

Advies

Implementatie

Training

 

Volg ons:

  

Open chat
1
Hoi, dit is Dirk Jan, kunnen we jou ergens mee helpen?
Powered by