De ontwikkelingen in BIM zijn niet meer tegen te houden. Willem van der Plas, directeur van KBM Groep in Katwijk, is stellig van mening dat je als mkb-bouwbedrijf actief moet inspelen op een digitale, integrale samenwerking met bouwpartijen, zodat je bedrijf over tien jaar nog steeds overeind staat. Lees het hele artikel in Cobouw.

Onno Speur werkt als BIM- adviseur nauw samen met KBM Groep om de werkmethode te implementeren in de organisatie. Het personeel volgt trainingen en wordt begeleid. Om een niveau hoger te bereiken, is een mindset nodig op het gebied van techniek, processen en de mens. KBM focust zich nu sterk op het vinden van een goede aansluiting en de juiste manier van samenwerking met hun partners.

Onze collega Ruud van der Star werkte bij KBM Groep en heeft – voordat hij aan de slag ging bij Corporeal – het initiatief genomen om BIM binnen KBM te introduceren. Dankzij Ruud is er ook een mooie en succesvolle overdracht geweest van de werkzaamheden naar zijn voormalige en nieuwe collega’s. Sterk staaltje samenwerking!

Open chat
1
Hoi, dit is Dirk Jan, kunnen we jou ergens mee helpen?
Powered by