Op 14 mei 2019 was het BIM-event bij woningcorporatie Rochdale. In samenwerking met Corporeal organiseerde Rochdale dit event voor haar externe partners, zoals: architecten, constructeurs en aannemers. Bij het BIM-event waren ruim 50 mensen aanwezig. Een opkomst, die het belang van BIM aangeeft voor Rochdale en haar samenwerkingspartners.

Tijdens het BIM-event is ingegaan op de visie en ambities van Rochdale met betrekking tot BIM. Er vonden workshops plaats, waarbij het samenwerken in BIM centraal stond. In de workshops is onder meer ingegaan op de standaarden die gehanteerd worden en de te maken afspraken om de ketensamenwerking optimaal te laten verlopen. Uiteraard werd ook stil gestaan bij de toegevoegde waarde voor alle partijen van werken in BIM.

Kortom, het was een mooie dag met een goede opkomst én een nuttige opbrengst om mee verder te gaan. Wil je ook je organisatie verder brengen op het gebied van BIM en/of lijkt je een BIM-event voor je samenwerkingspartner(s) een goed idee? Neem dan contact met ons op!

Open chat
1
Hoi, dit is Dirk Jan, kunnen we jou ergens mee helpen?
Powered by