BIM basis training

Doel

De BIM basis training heeft als doel om jou te informeren en inspireren over het fenomeen BIM.

De BIM basis training

Tijdens de BIM basis training gaan we in op de why, how en what van het BIMmen in de Vastgoed Branche. Waarom is BIM zo HOT? Wat is het? Wat kun je ermee? En wat maakt dat je hier als professional aan moet beginnen. Hoe richt je een bedrijfsorganisatie en projecten hierop in. En vooral, wat betekent BIM in de dagelijkse praktijk van verschillende rollen. Dit gaat dus over de impact op, en raakvlakken met verschillende rollen binnen de bouwbranche [opdrachtgever, aannemer, adviseur].

Tijdens deze training gaan we in op enkele lessons learned, die jou en je organisatie gaan helpen. Geven inzicht in het belang om te werken met BIM. Daarbij nemen wij de ervaringen en visies mee van verschillende toonaangevende instanties, zoals BIM loket, Aedes, Rijksvastgoedbedrijf en collega woningcorporaties.

De training zit vol met interactie om jouw hersenen te teassen en bij de les te houden. En we laten je leren door te DOEN! De ervaring leert ons dat dit de meest prettige manier van trainen is waarmee je het meest onthoudt.

Trainingsduur
De training duurt 8 uur

 

Heereweg 348 • 2161 CC • Lisse
Onno Speur +316 520 034 99 • Dirk Jan Kroon +316 833 953 08 • Ruud van der Star +316 48 333 884
info@corporeal.nl

Advies

Implementatie

Training

 

Volg ons:

  

Open chat
1
Hoi, dit is Dirk Jan, kunnen we jou ergens mee helpen?
Powered by