een organische stijl van veranderen

Organisch veranderen

Corporeal heeft een organische stijl van veranderen. De organisatie en waar die mee bezig is staat daarbij centraal. De veranderstappen van Moeten, Willen, Kunnen geven ons een pragmatische leidraad. Daarnaast zijn we bekend met verschillende verandermethoden.

De verandering door BIM

Het werken met BIM zorgt voor intensief samenwerken en digitalisering. Het vergroot de efficiency van de organisatie en mobiliteit van medewerkers. En helpt bij het verbeteren van werkprocessen en kwaliteitsborging. Door met BIM te gaan werken versterkt de organisatie haar rol. Kortom, het werken met BIM is een ingrijpende verandering die de hele organisatie enhaar relaties raakt..

Dit zijn wij

Wij zijn enthousiaste en professionele BIM proces adviseurs. Wij zijn bevlogen met lef, optimisme en energie. We zijn gericht op het resultaat. Anderen noemen ons creatief, eigenwijs en confronterend waar nodig. Met een kundige frisse blik.

Dirk Jan Kroon

Dirk Jan Kroon

06-83395308

‘ Met mij ervaar je dat er wordt gewerkt, geleerd en gelachen ’

Ik ben een bevlogen leider met lef; optimistisch en energiek. Het opstellen en concretiseren van tactisch beleid en gezamenlijk realiseren van ogenschijnlijk onmogelijke opgaven, en tegelijk werken aan vernieuwing is mijn passie. Mijn enthousiasme en betrokkenheid werkt aanstekelijk en stimuleert beweging. Met mij ervaar je dat er wordt gewerkt, geleerd en gelachen. Dat betekent dat de organisatie en de betrokken mensen aan de slag gaan door zelf betekenisvol werk te realiseren.

Onno Speur

Onno Speur

06-52003499

‘ De mensen die met mij werken zijn de meest vreugdevolle en innovatieve mensen van het bedrijf ’

Ik ben een bouwkundige beelddenker met een commercieel hart. Ik zie als beschouwer mogelijkheden waar een ander het niet ziet. Door het beelddenkend vermogen zie ik gauw connecties en kan ik snel alle opties en mogelijkheden beschouwen om tot een juiste oordeel en conclusie te komen. Ik heb van nature de gave bij mensen het juiste gevoel naar boven te krijgen door te spiegelen en bewust te maken van de situatie waarin men zit en/of wat men werkelijk nodig heeft. Door mijn brede kennis binnen bestaande techniek en innovaties kan ik gemakkelijk ingewikkelde materie in Jip en Janneke taal uitleggen aan de klant, team of andere betrokkenen. De terugkoppeling die ik krijg; de mensen die met mij werken zijn de meest vreugdevolle en innovatieve mensen van het bedrijf.